7. Regler og Interaktion med andre spillere

7. Regler og Interaktion…

En spiller terrorisere mig hele natten med angreb på appen, jeg kan ikke sove! Hvad gør jeg?

Da der ingen regler er for hvor meget eller hvor lidt du er tilladt at angribe andre spillere, er det ikke imod reglerne, da vi betegner det til at være en del af psykologisk krigsførelse. Istedet rådgiver vi dig til at deaktivere notifikationerne mens du sover. Det kan du gøre her:

• Indstillinger - Push notifikationer - Vælg
  • Hvis ikke er er adgang til spillet - App - Notifikations indstillinger