7. Regler og Interaktion med andre spillere

7. Regler og Interaktion med andre spillere

Tilbage

En spiller terrorisere mig hele tiden med angreb, selv om natten. Hvad gør jeg?

Da der ikke er nogen grænse for, hvor meget eller hvor lidt du har lov til at angribe en anden spiller, er det ikke imod reglerne at gøre det, da vi betragter det som en del af psykologisk krigsførelse. I stedet anbefaler vi, at du deaktiverer dine underretninger, mens du sover.

Du kan gøre dette både inden for og uden for appen:
  • Når du er logget ind på din Grepolis-konto på din telefon, skal du gå til Indstillinger → Push-meddelelser og fjerne markeringen af de meddelelser, du gerne vil deaktivere eller deaktivere dem helt. 
  • Hvis du i øjeblikket ikke har adgang til spillet, skal du gå til indstillingerne på din telefon, vælge Apps → Meddelelsesindstillinger og justere de samlede indstillinger for appanmeldelse derfra.
Hvis du mener, at den spiller, der angriber dig, gør det på en måde, der overtræder vores adfærdskodeks, bedes du rapportere dette. Hvis dette er tilfældet, vil supportteamet håndtere dette. Bemærk dog, at hvis du ikke ser øjeblikkelig handling, kan det være, at spilleren ikke overtræder vores adfærdskodeks, eller at efterforskningen tager tid.