Hvorfor har jeg ikke mottatt e-posten med bekreftelse om tilbakestilling av passord?

Vennligst sjekk og forsikre deg om at du skrev inn den riktige e-postadressen, og at det ikke er stavefeil. Når du har bekreftet at detaljene er riktige, må du kontrollere din spam mappe, alel mapper og søppelpostmappe for e-posten din. Hvis alt dette mislykkes, bør du vurdere å opprette en ny e-postadresse som skal brukes spesielt til Grepolis.

Hvis ingenting av dette hjelper, vennligst kontakt support, og vi vil gjerne hjelpe deg.