Spillmekanikk

Tilbake

Hvordan kan jeg begynne på nytt på en verden? Hva vil jeg miste/beholde?

For å ta en ny start på en eksisterende spillverden, gå til "Innstillinger" og velg deretter "Start på nytt".

Merk at alle byer, enheter og ressurser vil gå tapt med omstart. Inventar, visdom og krigsmynter, helter og 3 kulturpoeng (hvis du har 3 kulturpoeng eller mer) vil bli beholdt. Mens kamppoeng blir beholdt for rangering, kan de ikke brukes til seiersparade, de er bare for å opprettholde posisjonen din i rangeringen. Du kan bare starte på nytt om nybegynner beskyttelse er avsluttet.