Allianser

Tilbake

Vår alliansens grunnlegger har vært inaktiv i mange dager og vil ikke komme tilbake. Hva skjer når kontoen blir slettet?

Når det ikke er mer enn en grunnlegger, og deres konto er slettet, vil grunnleggeren rett bli gitt til et medlem med lederstatus.

Hvis det er mer enn ett medlem med lederrettigheter, vil det gi til lederen med det laveste bruker-ID-nummeret (tidligere registreringsdato).

Hvis det ikke er ledere, vil det bli gitt til medlemmet med de mest administrative rettighetene (Forum moderator, etc.) og den laveste bruker-IDen.

Hvis det ikke er noen med noen rettigheter, vil det bli gitt til medlemmet med laveste bruker-ID i alliansen.