Premium

Tilbake

Jeg fikk et gulltilbud, men etter å ha kjøpt fikk jeg ikke bonusgullet, hvorfor?

Tilbudene utløper etter en viss tid. Dine overførte penger må ankomme innen tre dager etter at du har akseptert tilbudet for at bonuser skal krediteres tilsvarende.

Videre må du sørge for at du kjøpte tilbudet på enheten du mottok den. Du vil ikke motta bonusgullet fra et tilbud du fikk i nettleseren hvis du kjøper fra appen og omvendt.

Ta kontakt med support for ytterligere hjelp med tilbud i spillet.

Velg språk