7. Regler og interaksjon med andre spillere

Tilbake

En spiller terroriserer meg hele tiden. De angriper meg ofte og utløser angrepsalarmen, selv om natten. Hva kan jeg gjøre?

Siden det ikke er noen grense for hvor mye eller hvor lite du har lov til å angripe en annen spiller, er det ikke mot reglene å gjøre det da vi anser det som å være en del av psykologisk krigføring. I stedet anbefaler vi at du deaktiverer varslene dine mens du sover.

Du kan gjøre dette både fra og utenfor appen:

• Når du er logget inn på Grepolis-kontoen din på telefonen, går du til Innstillinger → Push-meldinger og fjerner meldingene du vil deaktivere, eventuelt deaktivere alle.
  • Hvis du for øyeblikket ikke har tilgang til spillet, går du til innstillingene på telefonen, velger Apper → Meldingsinnstillinger og justerer de generelle appvarsling innstillingene derfra.