Diverse

Tilbake

Jeg mistet diplomet mitt for å vinne verden. Er det mulig å få en ny?

Diplomer sendes til e-postadressen som er knyttet til kontoen du brukte da du vant verden. Sørg for å sjekke innboksen din på denne adressen for å se om du fortsatt kan finne den der. Hvis du ikke klarer å gjenopprette det selv, følger du denne trinnvise veiledningen:

• Ta kontakt med supportteamet.
  • Gi oss lenken til oppføringen i Hall of Fame, som inneholder ditt spillenavn på listen over vinnere. Du kan finne Hall of Fame på startsiden etter du har logget inn, innen du velger verden.
  • Vent på svar fra support. Det er mulig vi trenger ytterligere informasjon innen vi kan gi deg et nytt Diplom.