Kan jeg dele internettforbindelsen med andre parter i min husholdning slik at de også kan spille Grepolis?

Selvfølgelig kan du! Det eneste du trenger å gjøre er å angi en delt forbindelse med dem. Gå til innstillinger og klikk på delt tilkobling, så skriv inn den andre spillers navn:

Det er ikke mulighet å sette opp delt Internett i mobil appen.  Så vær vennlig å logg på i nettleserversjonen av spillet for å aktivere dette.

NB! alle spillerne som deler nett er nødt til å gjøre dette.