1. Account

1. Account

Terug

Kan ik mijn account aan iemand anders overdragen?

Een account mag alleen overgedragen worden naar een ander persoon bij goedkeuring van het support team. Het team kan dit ook weigeren.

Enkel het volledige account kan overgedragen worden. De gebruikersnaam kan niet aangepast worden.

Je mag zelf dus niets in gang zetten of overdragen aan een ander.

Zodra de aanvraag is geaccepteerd en uitgevoerd kan dit niet meer worden teruggedraaid. Het is verboden om een account te gebruiken of verkopen voor financiële doeleinden.

Gelieve het support team te contacteren voor assistentie.