Allianties

Terug

Onze alliantieoprichter is inactief. Wat nu?

Wanneer een oprichter meer dan 14 inactief is en er geen andere oprichter is, worden de oprichtersrechten automatisch aan een speler met leidingsrechten toegekend.

Wanneer er meer dan 1 speler met leidersrechten is, wordt oprichtersrechten toegekend aan de speler met het laagste spelers ID.

Wanneer er geen alliantieleiders zijn, worden de oprichtersrechten automatisch toegekend aan de speler met de meeste andere administratieve rechten (forum moderator, etc) en het laagste spelers ID. Mochten geen andere spelers met andere rechten zijn, dan wordt oprichtersrechten toegekend aan de speler met het laagste spelers ID.