4. Épületek

4. Épületek

Vissza

Hogyan tudok fejleszteni egy épületet?

Mindennapi épületek

A játékban található legtöbb épület bizonyos alkalommal fejleszthetőek. Az épület típusától függően a fejlesztés különböző módon emeli a bónuszát. Például, ha a lakóházakat fejleszted, akkor az aranytermelést valamint a munkásaid számát is növeled egyaránt. A műhelyek fejlesztésével pedig újfajta termékeket fogsz tudni előállítani.
Az épületre kattintva a 'Fejlesztés' fül alatt nyílik lehetőséged fejleszteni. Nem árt tudni, hogy a farmokat és műhelyeket termelés közben nem lehet fejleszteni.

Egyéb épületek

Léteznek bizonyos különleges épületek, például a Világcsodák, Fejlődő vagy Összegyűjthető épületek, melyek különleges erőforrásokat igényelnek a fejlesztésükhöz.

Fejlődő épületek

A fejlődő épületek olyan épületek, melyek egy különleges zsetont igényelnek a fejlesztésükhöz. Ilyenek például az események főépületei, az esemény alatt szerezhető meg a hozzájuk kapcsolódó fejlődő épület zseton. Példának okáért a Téli Pékség épület fejlesztéséhez a téli pékség zsetonjára van szükséged, melyet az esemény alatt különböző feladatok, küldetések, incidensek teljesítése után szerezhettél meg. A kalózerőd zsetonok a Kincsvadászatban való részvétellel szerezhetőek meg.
Fontos megemlíteni, hogy ezen zsetonok különbözőek a korfejlesztő zsetontól. A korfejlesztő zsetonokat arra tudod felhasználni, hogy az épület aktuális korát fejleszd, nem pedig a szintjét.

Összegyűjthető épületek

Ezen épülettípusok puzzle darabokat igényelnek a megépítésükhöz. A játékban történő előrehaladásoddal lépten-nyomon bele fogsz botlani.
Amint megfelelő mennyiséggel rendelkezel belőlük, úgy megépítheted őket. Minden egyes szinttel egyre erősebbé teszed ezen épületeket. Egyelőre egészen tízes szintig fejlesztheted őket.

Világcsodák

Ahhoz, hogy fejleszd a világcsodádat, ahhoz először minden egyes ládát meg kell töltened különböző erőforrásokkal, kutatáspontokkal, aranyérmével, élelmiszerrel, tervrajzokkal, csodaanyagokkal. Dönthetsz úgy, hogy az összes fejlesztéshez kapcsolatos erőforrást Te magad pakolod bele, vagy segítséget is kérhetsz másoktól. Ezt azonban limitált mennyiségben teheted meg naponta, ez alól kivételt képez a kutatáspont, mely nincsen limitálva.
A fejlesztéshez nem szükséges az, hogy aktív legyen egy Világcsoda, úgy is tudod fejleszteni őket, ha inaktívak.
Ne feledkezz meg más játékosoknak segíteni, hisz így fogaskerekekhez juthatsz!


Ha bármilyen egyéb kérdésed adódik, akkor bátran fordulj a közösségünkhöz a Discord szerverünkön, vagy a Facebook Csoportunkban lévő játékosokhoz! Egy igazán segítőkész játékosbázisunk van!
Nyelv kiválasztása