8. Allianties

8. Allianties

Terug

Hoe werkt de Schattenjacht-ranglijst?

Elke week groepeert het spel je alliantie met andere allianties, om zo een groepsranglijst voor die week te vormen:


Allianties worden gegroepeerd op basis van twee factoren; hun grootte en hun prestaties in de laatste drie Treasure Hunt-rondes. De alliantiegrootte speelt de hoofdrol en de prestaties worden als secundaire factor gebruikt om de groepering verder te bepalen.
De match-up kan (maar hoeft niet) elke week veranderen. Dit betekent dat de allianties niet noodzakelijkerwijs even groot zullen zijn . Het is volkomen normaal, vooral als er in de gegeven spelwereld maar heel weinig allianties van dezelfde omvang zijn.

Het totale aantal voltooide ontmoetingen, tot aan de waarde aangegeven als "Max.", in vergelijking met de andere allianties in de Schatzoeken-groepsrangschikking, komt overeen met je alliantierang aan het einde van de Schatzoeken. Als meer dan één alliantie het maximale aantal ontmoetingen oplost, wordt de alliantie die dat aantal eerder heeft bereikt, hoger gerangschikt.

De "Max." waarde is het getal dat de kleinste alliantie in de groep mogelijk kan bereiken. Dit betekent dat grotere allianties nog steeds enig voordeel kunnen hebben, maar dat kleinere allianties niet per definitie verliezen.
Extra opgeloste ontmoetingen, boven de 'Max.' waarde, worden niet in aanmerking genomen bij het bepalen van de groepsrangschikking van de Schatzoeken-ronde.

Selecteer taal