Týmy

Týmy

Zpět

Jak mohu vytvořit tým?

Jakmile dosáhnete úrovně 10, budete se moci připojit k týmu. Na levé straně herní obrazovky naleznete novou šedou ikonku. Klikněte na tuto ikonu a otevřete chat.
Herní chat budete moci využívat, jakmile se stanete členem některého z týmů. Chcete-li se připojit k týmu, klikněte na modrou informační ikonku nebo klikněte na zelené tlačítko ve zprávě od vašeho dědečka. Můžete si vybrat jeden z týmů, které se zobrazí v okně, nebo můžete vyhledat nějaký určitý tým, pokud znáte jeho jméno.Můžete si taktéž vytvořit svůj vlastní tým, to vás ale bude stát nějaké mince. V takovém případě na tlačítko „Vytvořit nový“, pojmenujte svůj tým a přidejte popisek, který může povzbudit ostatní hráče, aby se k vašemu týmu připojili. Můžete také navýšit požadovanou minimální úroveň hráčů, kteří se mohou přidat k vašemu týmu.
Na kartě „Znak“ můžete upravit znak vašeho týmu: vyberte jeho barvu, ikonu a tvar. Po dokončení nastavení týmu klikněte na tlačítko „Vytvořit“. Pokud máte méně než 30 členů, váš tým se bude zobrazovat v seznamu týmů, aby se k vašemu týmu mohli přidat další hráči!

Výběr jazyka