Διάφορα

Διάφορα

Πίσω

Can I use creatives from the game for YouTube etc.?

Statement of Tolerance for Video Content

Αυτή η φόρμα δημιουργήθηκε για όλους όσους θέλουν να φτιάχνουν video για τα δικά μας παιχνίδια. Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, δημιουργείτε μία κατάθεση στο Twitch, το YouTube αλλά και άλλες πλατφόρμες που σχετίζονται με το streaming και τα on-demand video. Αυτή η φόρμα καλύπτει όλα τα παιχνίδια της InnoGames.

Να έχετε πάντοτε υπ' όψιν πως η InnoGames δεν θα υποστηρίξει τον δημιουργό σε περίπτωση που δεχτεί την οποιαδήποτε διεκδίκηση απο τρίτες πλευρές σχετικά με video που περιλαμβάνουν παιχνίδια μας. Κάτι τέτοιο, μπορεί να οδηγήσει σε απαίτηση διαγραφής του περιεχομένου που σχετίζεται με τα παιχνίδια μας.


Statement of Toleration for Graphic Content 

Εάν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τα γραφικά απο τα παιχνίδια μας για τα προσωπικά τους προφίλ ή και μη εμπορικές ιστοσελίδες, θα πρέπει να συμπληρώσει αυτή τη φόρμα. Έτσι το άτομο που τη συμπληρώνει, θα έχει μία προσωποποιημένη δήλωση ανοχής για τη χρήση των γραφικών που έχουν δημιουργηθεί και εκδοθεί απο την InnoGames.

Η InnoGames δεν θα λάβει θέση στην επίλυση οποιουδήποτε θέματος που έχει δημιουργηθεί απο τρίτα μέρη κατά τη χρήση των γραφικών μας. Μπορεί ανα πάσα στιγμή να ζητηθεί απο το μέλος να διαγράψει το περιεχόμενο.

Η φόρμα αυτή ΔΕΝ επιτρέπει τη δημιουργία υλικού εμπνευσμένο απο τα γραφικά μας. Εάν κάποιος θέλει να δημιουργήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με το:
 info@innogames.com.