Kezdő lépések

Kezdő lépések

Vissza

Mit kell tudnom kezdés előtt?

Kezdetben leginkább egy dologra van szüksége: az erőforrásokra. A fatábor fát vág, az agyaggödör agyagot gyűjt, a vasbánya pedig vasat termel. Minél jobban bővíti ezeket az épületeket, annál többet termelnek. Amikor először csatlakozik egy világhoz, ajánlatos néhány szinttel felépíteni az erőforrás-termelést.
Miután biztosította az erőforrások megfelelő alaptermelését, elkezdheti a csapatok építését. A laktanyában (3. szintű főhadiszállás szükséges) elkezdheti a lándzsavadászok toborzását. A lándzsás vadászgépek védelmet nyújtanak a potenciális támadók ellen, akik esetleg ki akarják rabolni az erőforrásaidat. Általában nem jó támadó csapatok, de hasznosak nagyon kicsi, védtelen falvak portyázására, hogy kifosztják az erőforrásaikat.
A csapatok toborzásán kívül más módokon is segíthetsz falud védelmében és erőforrásaid védelmében a játék korai szakaszában. Az erőforrások védelmének egyik módja a rejtekhely felépítése. Minél nagyobb a rejtekhely, annál több erőforrás van biztonságban a támadóktól. Egy másik jó elrettentő eszköz egy fal építése (1. szintű laktanya szükséges). Minél magasabb a falad szintje, annál erősebb lesz a falud alapvető védelme. Ez azt jelenti, hogy ellenségeid nagyobb veszteségeket szenvednek el, amikor magasabb falszintű falvakat támadnak meg.
Ha úgy találja, hogy többletforrása van, érdemes megfontolni egy piac kiépítését. (3. szintű központ és 2. szintű raktár szükséges). A piacon láthatja, mit kínálnak szomszédai, és elcserélheti azokat az erőforrásokat, amelyeket nem szeretne. Saját ajánlatokat is létrehozhat.
Körül kell néznie a környéken is, hogy találjon egy jó törzset, akihez csatlakozhat. Csoportban mindig könnyebb harcolni és védekezni. Ez egy jó módja annak, hogy kedves emberekkel találkozz!

Nyelv kiválasztása