Kezdő lépések

Kezdő lépések

Vissza

Mi az a Térkép?

A térkép a világ grafikus ábrázolását mutatja, és a játékban való navigálás kulcsfontosságú eszköze. Csak húzza a térképet a mozgáshoz, vagy használja a billentyűzet nyílbillentyűit. Két térkép áll az Ön rendelkezésére: A normál térkép, amely alapvető információkat tartalmaz más falvakról és a környékről. A falvait sárga színnel, a jelenlegi/aktív faludat pedig fehér színnel láthatod. Ha az egeret egy falu fölé viszi, alapvető információkat jelenít meg a faluról. Ha rákattint egy falura, számos lehetséges műveletet láthat az adott faluval kapcsolatban, mint például csapatok vagy erőforrások küldése (a részletekért lásd a Térkép helyi menüjét). A jobb oldali politikai térkép a világ sokkal nagyobb részét ábrázolja. Innen nagyobb áttekintést láthat a környezetéről, beleértve a törzsét, más törzseit, falvait stb. A megjelenített információkat a Megjelenítési beállítások > Politikai térkép megjelenítése menüpontban választhatja ki (aktív prémium fiók szükséges).
Kontinensek:
A térkép 100 kontinensre van felosztva, 100x100 négyzetenként. Az alábbi képen látható a kontinensek elrendezése. A játékban a kontinensek általában Kxx formátumban vannak ábrázolva, ahol az xx a kontinensek száma, pl. K55.

Megjelenített információ:
Azokon a világokon, ahol engedélyezve van az Egyház, kattintson a Vallás befolyási területének megjelenítése elemre, hogy köröket jelenítsen meg a térképen, amelyek az egyház körzetét mutatják. Ha prémium fiókkal rendelkezik, a Politikai térkép megjelenítése lehetőségre kattintva engedélyezheti a politikai térképet. Ez kiszínezi a jobb felső térképet, ahogy az a példaképen is látható.
A Helyi menü aktiválása opció a helyi menü elérhetőségét váltja a fent leírtak szerint. A prémium fióktulajdonosok átméretezhetik a térképet a következő méretek bármelyikére:
4x4 5x5 7x7 9x9 11x11 13x13 15x15 20x20 30x30 Egyéni méret (húzza a térkép oldalát)

Nyelv kiválasztása