Stammen

Stammen

Terug

Wat zijn de verschillende privileges in een stam?


Er zijn een aantal privileges die aan elk stamlid gegeven kunnen worden.

Oprichter/StamleiderFound.png Door iemand de status van Stamleider te geven, wordt deze speler stamoprichter, met alle bevoegdheden en rechten in de stam. Hij kan de stam ontbinden, de naam en instellingen veranderen en de rechten van andere spelers wijzigen. Geef dit recht nooit aan een lid, tenzij je ze echt vertrouwt. Ze kunnen je stam ontbinden, en als dat eenmaal is gebeurd is er geen manier om het terug te krijgen. Je zult hem helemaal opnieuw moeten maken.
StamleidingLead.png  Stamleiding kan privileges en titels van andere leden bepalen en leden uit de stam zetten. Je moet voorzichtig zijn met het geven van dit recht. Een kwaadwillende baron zou alle leden van de stam kunnen schoppen.

RekruteerderInvite.png  Geeft de speler toegang andere spelers uit te nodigen.
DiplomaatDiplomacy.png  Hiermee kunnen de spelers het profiel van de stam bewerken en de diplomatieke lijsten bewerken. Ze kunnen instellen welke stammen verschijnen als NAP, bondgenoot of vijand.
MededelingenMass mail.png Geeft de speler toegang om gemakkelijk een bericht naar de hele stam te sturen. Echter, om een bericht naar meer dan drie spelers te sturen is een Premium account vereist.
Moderator in het stammenforumForum mod.png Geeft de speler de mogelijkheid het stammenforum te modereren (Posts verwijderen/bewerken)
Verborgen ForumsInternal forum.png Staat toe om fora te zien die als verborgen zijn gemarkeerd.
Forums voor betrouwbare ledenTrusted member.png Staat de speler toe om fora te zien die gemarkeerd zijn voor betrouwbare leden.
Selecteer taal