Gameplay

Gameplay

Terug

Wat is ruilen?

Vrije handel is wanneer je grondstoffen naar een ander dorp stuurt zonder er iets voor terug te krijgen. Met uitzondering van het sturen van grondstoffen naar je eigen dorpen, kun je beperkt worden dit te doen voor een bepaalde periode nadat je lid bent geworden van een wereld. Als je op dit moment geen gebruik kunt maken van vrije handel, krijg je een foutmelding te zien als je het probeert, samen met de datum en tijd waarop je wel grondstoffen kunt versturen.

Een handelaar kan maximaal 1000 grondstoffen vervoeren. Dit kunnen 1000 van één grondstof zijn of opgesplitst over verschillende grondstoffen op wat voor manier dan ook. Bijvoorbeeld, een handelaar kan 100 hout, 350 klei, en 550 ijzer vervoeren.

Wanneer je de grootte van je markt vergroot krijg je meer handelaren. Dit betekent dat je meer grondstoffen tegelijk kunt vervoeren.
Wanneer je grondstoffen wilt verhandelen met iemand die je niet kent, moet je een bod op de markt doen in plaats van het vrije handelssysteem te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat beide kanten van de handel precies krijgen waar ze om gevraagd hebben.


Selecteer taal