Andere

Andere

Terug

Kan ik creaties uit het spel gebruiken voor YouTube en dergelijke?

Tolerantieverklaring voor video-inhoud

Dit formulier is gemaakt voor degenen die video-inhoud van onze spellen willen maken. Het invullen van dit formulier creëert een persoonlijke verklaring van tolerantie voor de persoon van belang Twitch, YouTube of andere live streaming of video-on-demand platform kanaal. Dit formulier heeft betrekking op alle games die door InnoGames worden ontwikkeld en gepubliceerd.


Het is belangrijk om in gedachten te houden dat InnoGames de maker niet zal steunen in geval van een vordering door een derde partij tegen deze video's. Dergelijke claims kunnen leiden tot de verwijdering van de gemaakte video-inhoud over onze games.Verklaring van tolerantie voor grafische inhoud 


Als iemand graphics van onze spellen wil gebruiken voor zijn eigen profielen of niet-commerciële websites, is dit het formulier om in te vullen. Door het formulier in te vullen, krijgt de persoon in kwestie een persoonlijke verklaring van tolerantie voor het gebruik van onze graphics van alle door InnoGames ontwikkelde en gepubliceerde games.

Men moet in gedachten houden dat InnoGames niet zal deelnemen aan het oplossen van claims van derden tegen het gebruik van een afbeelding op profielen/websites/enz. In het ergste geval kan een persoon die onze afbeeldingen gebruikt, worden verzocht de inhoud te verwijderen of te wissen. 

Bovendien staat deze vorm het maken van afgeleide werken geïnspireerd op onze afbeeldingen NIET toe. Als men deze toch wil maken, neem dan contact op met info@innogames.com.

Verwante artikelen
Selecteer taal