Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Terug

Prijsaanpassingen

De wereld is een dynamische plek met heel veel verschillende landen en economieën. Valutakoersen weerspiegelen deze verschillen en op enkele uitzonderingen na veranderen ze in zekere zin ook in de loop van de tijd, waardoor het concurrentievermogen van de verschillende economieën in evenwicht blijft.

Om up-to-date te blijven van de marktontwikkelingen, past Apple regelmatig hun prijzen aan. De redenen hiervoor zijn voornamelijk valutakoersen (FX) en aanvullende belastingen (BTW). Wanneer wisselkoersen veranderen of er extra belastingen worden geheven, wordt de prijs aangepast.

InnoGames en alle andere ontwikkelaars hebben geen controle over de prijsstelling van Apple, die gebaseerd is op een zogenaamd prijsniveaumodel. Voor elk niveau stelt Apple de prijzen in alle ondersteunde valuta's in. Aangezien Apple in de VS is gevestigd, is hun ankervaluta de Amerikaanse dollar.

Hoewel Apple zijn Amerikaanse prijzen nooit zal bijwerken, zullen ze de prijzen in alle andere valuta's voor een bepaald niveau bijwerken op basis van wisselkoersen en belastingwijzigingen.

Om een eerlijke prijsomgeving voor alle mobiele platforms van onze games te garanderen, heeft InnoGames besloten de prijzen van Google Play en Apple App Store op elkaar af te stemmen. Dit betekent dat wanneer Apple of Google hun prijzen updaten, we de prijzen op het andere platform op hetzelfde niveau brengen.

De onderstaande tabellen laten zien hoe Google Play-prijzen en Premium-waarden in het spel veranderen op 5 oktober 2022, op basis van prijswijzigingen van Apple.


Premium PuntenHuidige prijsNieuwe prijs
200€ 4.99€ 5.99
600€ 9.99€ 11.99
1500€ 19.99€ 23.99
5000€ 49.99€ 59.99
8500€ 79.99€ 94.99

Verwante artikelen
Selecteer taal