Artikel

Hoe kan ik mijn account resetten of het spel herstarten?

Je account (ook wel master account genoemd) kan niet gereset worden. Maar als je opnieuw wilt beginnen op je huidige wereld kan je de optie om te herstarten kiezen in je spelinstellingen. Je huidige dorpen worden verwijderd en je wordt op de rand van de kaart geplaatst voor een nieuwe kans.