Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Terug

Ik heb een aankoop gedaan in de Premium Beurs maar heb mijn grondstoffen niet gekregen.

De aangekochte grondstoffen worden niet meteen toevoegd na je aankoop. Ze moeten eerst aangeleverd worden in je dorp, dit duurt twee uur (op een wereld met snelheid 1). Je kan de exacte tijd voor jouw wereld vinden in de informatiepop-up in het premium beurs scherm.

Je kan ook "stuur grondstoffen" tab in je markt openen om te kijken wanneer de spullen aankomen in je dorp.