Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Terug

Apple iOS - Ik heb een product besteld maar niet gekregen. Wat kan ik doen?

Het spijt ons dat je problemen ondervindt met jouw aankoop. In zeldzame gevallen kan het helaas voorkomen dat je niet je aankoop krijgt na een betaling via een mobiel apparaat.

Dit kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan een verbroken of instabiele internetverbinding van uw mobiele apparaat tijdens het betalingsproces. Maar maak je geen zorgen, we helpen je om te krijgen wat je hebt gekocht.

Als je Premium-punten, een bundel of een andere in-app-aankoop in Tribal Wars hebt gekocht maar niets hebt ontvangen, zijn er enkele stappen die je zelf kunt nemen:

  1. Open gewoon de In-app shop opnieuw; in veel gevallen levert dit het product al op je account op
  2. Als hiermee je probleem niet is opgelost, sluit de app volledig en start deze opnieuw

Zo sluit je Tribal Wars goed af op iOS 7 of hoger:

  • Druk tweemaal op de Home-knop. Je ziet kleine previews van je recent gebruikte apps.
  • Zoek de Tribal Wars-app in dit overzicht. In sommige gevallen moet je mogelijk naar links of rechts vegen om het te vinden.
  • Veeg omhoog over het voorbeeld van de app om deze te sluiten.

Als het herstarten van Tribal Wars niet helpt, neem dan contact op met ons Support Team. Je kunt dat doen door naar je instellingen in de game te gaan en daar op de knop Ondersteuning te drukken. Of klik gewoon op de knop onder dit artikel.

Geef bij het aanmaken van een ticket een screenshot van het ontvangstbewijs van iTunes. De factuur ziet er ongeveer zo uit:


Lees hier hoe u uw iTunes-aankoopgeschiedenis kunt vinden.

Opmerking: als de transactie nog steeds wordt weergegeven als 'In behandeling', kunnen we u helaas nog niet helpen en moeten we wachten totdat Apple de aankoop aan hun kant heeft verwerkt.

Elke transactie die via onze iOS-app wordt gedaan, verloopt via iTunes. Daarom moet jerechtstreeks contact opnemen met iTunes als u problemen blijft ondervinden, zoals geweigerde betalingen of een ongeldige account, wanneer je probeert een in-app-aankoop te doen.

Druk hier voor meer informatie over hoe je contact kunt opnemen met iTunes.

Verwante artikelen
Selecteer taal