Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Premium Punten, Pakketten en aanbiedingen

Terug

Android - Ik heb een product gekocht maar niet gekregen. Wat kan ik doen?

Het spijt ons dat je problemen ondervindt met jouw aankoop. In zeldzame gevallen kan het helaas voorkomen dat je niet je aankoop krijgt na een betaling via een mobiel apparaat.

Dit kan bijvoorbeeld te wijten zijn aan een verbroken of instabiele internetverbinding van uw mobiele apparaat tijdens het betalingsproces. Maar maak je geen zorgen, we helpen je om te krijgen wat je hebt gekocht.

Als je Premium-punten, een bundel of een andere in-app-aankoop in Tribal Wars hebt gekocht via Google Play maar niets hebt ontvangen, zijn er enkele stappen die je zelf kunt nemen:

  1. Open gewoon de In-app shop opnieuw; in veel gevallen levert dit het product al op je account op
  2. Als hiermee je probleem niet is opgelost, sluit de app volledig en start deze opnieuw. om dit te doen kan je via je Toestel -> Applicatiemanager Tribal Wars forceren te sluiten.
Als het herstarten van Tribal Wars niet helpt, neem dan contact op met ons Support Team. Je kunt dat doen door naar je instellingen in de game te gaan en daar op de knop Ondersteuning te drukken. Of klik gewoon op de knop onder dit artikel.

Om de status van je betaling te controleren hebben we eerst een ordernummer nodig. (Startend met GPA.**), deze kan je vinden in het Betaalbewijs dat je gekregen hebt via e-mail van Google. Kopieer het GPA nummer in text of stuurt ons een screenshot in je supportaanvraag. 

Indien nodig kan je meer leren over de betalingsgeschiedenis via Google diensten via deze link

Let op: Zonder het GPA nummer is het onmogelijk je betaling te vinden of items uit te delen.

Elke transactie die via onze Android-app wordt gedaan, verloopt via Google. Daarom moet jerechtstreeks contact opnemen met Googleals u problemen blijft ondervinden, zoals geweigerde betalingen of een ongeldige account, wanneer je probeert een in-app-aankoop te doen.

Druk hier voor meer informatie over hoe je contact kunt opnemen met Google..