Pornirea

Pornirea

Înapoi

Ce trebuie sa stiu inainte de start?

La început, ai nevoie de un lucru: Resursele. Mina de  lemn, mina de argila colectează mina de fier. Cu cât extindeți aceste clădiri cu atât mai mult produc acestea. Când vă alăturați pentru prima dată unei lumi, se recomandă să vă creșteți producția de resurse cu câteva niveluri.
După ce ați asigurat o producție bună de resurse, puteți începe să construiți trupe. În cazarmă (este nevoie de Cladirea Principala nivelul 3) puteți începe să recrutați lancieri. Lancierii oferă o anumită protecție împotriva potențialilor atacatori care ar putea dori să vă jefuiască resursele. De obicei, nu sunt trupe bune de atac, dar sunt utile pentru a face raiduri în sate foarte mici, parasite, pentru a  jefui resursele.
Pe lângă recrutarea trupelor, există și alte modalități de a vă proteja satul și de a vă apăra resursele în primele etape ale jocului. O modalitate de a vă proteja resursele este să vă construiți ascunzătoarea. Cu cât ascunzătoarea este mai mare, cu atât mai multe resurse sunt în siguranță împotriva atacatorilor. Un alt bun factor de descurajare este construirea unui zid (este necesară o cazarma de nivel 1). Cu cât nivelul zidului este mai ridicat, cu atât va fi mai puternică apărarea de bază a satului tău. Aceasta înseamnă că dușmanii tăi vor suferi pierderi mai mari atunci când atacă sate cu niveluri mai ridicate de ziduri.
Dacă descoperiți că aveți resurse în exces, vă recomandăm să vă gândiți să construiți un targ. (Cladirea Principala 3 și Magazia nivel 2 sunt necesare). La targ, puteți vedea ce oferă vecinii dvs. și schimbați resursele pe care nu le doriți. De asemenea, vă puteți crea propriile oferte.
De asemenea, ar trebui să te uiți în jurul zonei tale pentru a găsi un trib bun la care să te alături. Este întotdeauna mai ușor să lupți și să te aperi într-un grup. Este, de asemenea, o modalitate bună de a cunoaște niște oameni drăguți!

Selectează limba