Pornirea

Pornirea

Înapoi

Ce se intampla daca ma inscriu pe o lume mai veche?

Dacă vă alăturați unei lumi care se desfășoară deja de ceva timp, este recomandat să vă schimbați puțin strategia. Desigur, este încă important să obțineți o bună producție de resurse de bază, astfel încât să fie posibil să vă construiți satul rapid. Dar trebuie să începeți rapid să vă protejați satul. Pentru aceasta, cel mai bine este să vă construiți zidul și ascunzătoarea și, de asemenea, să construiți câteva unități. Scrierea către potențialii dvs. atacatori vă poate ajuta adesea. Este întotdeauna recomandat să folosiți unitățile pe care le-ați produs pentru a jefui alte sate. Resursele jefuite vă ajută foarte mult creșterea.
Acum vă vom arăta cea mai mare diferență de la începutul obișnuit: Nu face greșeala de a te concentra prea mult pe crearea primului tău nobil. Ar putea părea logic să încercați să obțineți un al doilea sat cât mai repede posibil, dar nu vă ajută dacă nu vă puteți apăra satele. Dacă vă concentrați doar pe nobil, sunteți o țintă ușoară și, de asemenea, o țintă foarte plăcută, deoarece jucătorii mai mari ar dori să aibă un sat care este deja pe cale să fie gata să producă nobil. Până când încep atacurile, de obicei este prea târziu.
O metodă de pregătire pentru aceasta este utilizarea unei strategii defensive. Aceasta înseamnă să creezi o mulțime de luptători cu sabie și suliță. Dacă creați suficiente trupe, atunci sunteți o țintă foarte scumpă și atacatorul dvs. va încerca de obicei să găsească o țintă mai ușoară. Moralul te ajută și dacă ești atacat de jucători mai mari. Un jucător foarte mare pierde până la 70% din puterea de atac din cauza moralului.
Faza de securitate poate dura ceva timp, dar de obicei va da roade, deoarece puteți folosi întotdeauna acele trupe defensive în jocul ulterior. Odată ce ai o cantitate bună de trupe defensive - ceva de genul 1200 de sulițe și 1200 de săbii - poți începe să te gândești la un nobil. Probabil că veți putea spune cât de valoroasă a fost acea tactică uitându-vă la satele vecinilor ...

Selectează limba