Pornirea

Pornirea

Înapoi

Ce face fiecare cladire ?

Main1.png Cladirea Principala, puteți construi clădiri noi sau actualiza cele existente. Cu cât nivelul sediului dvs. este mai înalt, cu atât construcțiile vor fi mai rapide. Setările lumii permit, de îndată ce sediul central al satului dvs. este actualizat la nivelul 15, veți putea demola clădirile din acest sat.

Barracks1.png  În cazarmă, puteți recruta infanterie. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât recrutarea trupelor va fi mai rapidă.

Stable1.png În grajduri, puteți recruta cavalerie. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât recrutarea trupelor va fi mai rapidă.

Garage1.png În atelier, puteți produce berbeci și catapultă. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât recrutarea va fi mai rapidă.

Church1.png Biserica dă credință tuturor satelor din zona apropiată. Când un sat are convingeri, trupele sale luptă cu o eficiență de 100% în loc de 50%.

Church f1.png The first church gives all the villages in the nearby area belief. When a village has belief, its troops fight at 100% effectiveness instead of 50%. The first church is built by default in your first village, and can only be built once. Churches are only available in some worlds.

Snob1.png În Curtea Nobila, puteți educa nobili. Vă vor ajuta să cuceriți alte sate.

Smith1.png În fierărie, puteți cerceta și îmbunătăți armele. Modernizarea fierăriei permite cercetarea armelor mai bune și scade timpul de cercetare.

Place1.pngLa piata centrala, luptătorii tăi se întâlnesc. Aici îți poți comanda armatele.


Statue1.png La statuie, sătenii aduc un omagiu paladinului tău. Dacă paladinul tău moare, poți numi unul dintre luptătorii tăi pentru a deveni noul paladin.

Market1.pngLa targ poti negocia cu alti jucatori.
Wood1.png În afara satului tău, în pădurile întunecate, lemnarii tăie copaci masivi pentru a produce lemn în tabăra de cherestea, care este necesară pentru clădiri și arme. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât se produce mai mult lemn.

Stone1.png Clay pitIn the claypit, your workers extract clay, which is important for new buildings. The higher its level is, the more clay is produced.
Iron1.png În mina de fier, lucrătorii tăi sapă fierul crucial pentru război. Cu cât nivelul său este mai mare, cu atât se produce mai mult fier.

Farm1.png Ferma vă aprovizionează muncitorii și trupele cu hrană. Fără a vă extinde ferma, satul dvs. nu poate crește. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât mai mulți săteni pot fi asigurați.

Storage1.png Magazia vă stochează resursele. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât mai multe resurse pot fi stocate.

Hide1.png Resursele din ascunzătoarea ta nu pot fi jefuite de dușmani. Cu cât este mai mare, cu atât poate ține mai mult. Totuși, nu există loc unde să-ți ascunzi trupele. Chiar și cercetașii dușmanilor nu pot detecta resursele ascunse în ascunzătoarea ta.

Wall1.png Zidul îți apără satul împotriva trupelor dușmanilor tăi. Cu cât nivelul său este mai ridicat, cu atât este mai bună apărarea de bază a satului tău. De asemenea, crește puterea defensivă a trupelor staționate în sat.

Smalltower2.png    Turnul de veghe păstrează vigilența asupra tuturor satelor din raza sa, marcând automat atacurile


Selectează limba