Pornirea

Pornirea

Înapoi

Ce este Harta ?

Harta vă arată o reprezentare grafică a lumii și este instrumentul cheie pentru navigarea prin joc. Există două hărți afișate pe ecranul hărții. Prima, situata în partea stângă a ecranului, prezintă un prim-plan al împrejurimilor dvs. imediate. Puteți folosi tastele săgeți din jurul hărții pentru a vă deplasa sau puteți face clic și trage.
Plasând mouse-ul peste un sat, veți afișa informații de bază despre sat. Dacă ați activat meniul contextual, făcând clic pe un sat vă vor oferi o serie de acțiuni posibile legate de acel sat, cum ar fi trimiterea de trupe sau resurse. Harta mai mică din dreapta reprezintă o secțiune mult mai mare a lumii.
Continente:
Harta este împărțită în 100 de continente, la fiecare dimensiune de 100x100 pătrate. Imaginea de mai jos arată cum sunt așezate continentele. Când sunteți în joc, continentele sunt reprezentate în mod normal în formatul Kxx, unde xx este numărul de continente, de ex. K55.

Informații afișate:
În lumile cu Biserica activată, puteți face clic pe Afișați zona de influență a religiei pentru a afișa cercuri pe hartă care arată raza Bisericilor voastre. Dacă aveți un cont Premium, puteți activa harta politică făcând clic pe Afișare hartă politică. Aceasta colorizează harta din dreapta sus, așa cum se poate vedea în imaginea de exemplu.
Opțiunea Activare meniu contextual comută disponibilitatea meniului contextual, așa cum este descris mai sus. Proprietarii de conturi premium pot opta pentru redimensionarea hărții la oricare dintre următoarele dimensiuni:

  1. 4x4
  2. 5x5
  3. 7x7
  4. 9x9
  5. 11x11
  6. 13x13
  7. 15x15
  8. 20x20
  9. 30x30
  10. Dimensiune cusom(trage de margine)

Selectează limba