Článok

Ako môžem resetovať účet alebo reštartovať hru?

Váš hlavný účet (nazývaný tiež master účet) nemôže byť resetovaný. Ak chcete začať na vašom svete odznova, túto možnosť nájdete v nastaveniach na danom hernom svete. Vaša aktuálna dedina bude vymazaná z hry a nová bude umiestnená na okraji mapy, kde budete mať novú šancu.