Kompatibilitet och tekniska problem

Tillbaka

Hur ändrar jag språk i spelet?

Tribal Wars är fullt lokaliserat och stödjer därför bara språket för den version du spelar på. Till exempel kommer språket på den tyska versionen alltid vara på tyska, medan det på den svenska versionen har all text i spelet på svenska.

Undantaget från detta är den Internationella marknaden där Svenska, Norska, Danska, Thai, Slovenska, Engelska och Kroatiska stödjs.

Du kan nu själv byta språk på den internationella versionen .net genom att i spelet gå till menyn Inställningar, och därifrån till Konto.