Regler og problemer med andre spillere

Tilbage

Kan jeg spille med mere end en konto i den samme verden?

Ja, i Elvenar kan du spille med så mange kontoer som du har lyst, også selvom de er på den samme server. Vær opmærksom på at hvis du vælger at spille med flere kontoer, så gælder vores spilleregler for alle konti, uden undtagelse.

Eksempel: Selv om det er tilladt at spille med flere kontoer, er det stadig forbudt at oprette eller benytte en eller flere konti som "push"-kontoer, som helt eller delvist eksisterer med det formål at understøtte en eller flere andre kontoer.