Forum genkender ikke mit brugernavn og kodeord. Hvorfor kan jeg ikke logge ind på forum?

Når du registrerer dig til spillet, så modtager du kun en konto til selve spillet. Det betyder at du skal registrere dig adskilt for at få adgang til at skrive på forum. Når du registrerer dig her, skal du bruge dine informationer fra spillet (brugernavn og kodeord) for at oprette din forumbruger.

For at det skal virke, er det nødvendigt at du har tilknyttet og bekræftet en email-adresse i spillet. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kan du bekræfte din email ved at gå til indstillinger i spillet og der bede om en ny bekræftigelses-email. Når du bekræfter din email, bliver du tildelt 50 diamanter i spillet.

Herefter kan du registrere dig til det danske forum på følgende side: https://dk.elvenar.com/web/forum

Hvis du oplever problemer, så henvend dig endelig til support og vi vil hjælpe dig med dit problem!