Artikel

Udvidelser: Hvordan får jeg flere udvidelser?

Du kan få flere udvidelser i din by på enhver af disse fire forskellige måder:

Forskningsudvidelser

Du kan forske "byudvidelse"-teknologier i forskningsmenuen. Denne type udvidelser kræver at forskningen låses op i menuen og skal derefter købes for enten mønter eller alternativt diamanter, for at kunne placeres i din by. Hvis spillet fortæller dig at du har tilgængelige forskningsudvidelser, men knappen til at placere dem er markeret med grå og ikke kan bruges, er den mest almindelige årsag at du ikke har mønter nok lige nu til at købe udvidelsen. Indsaml nogle flere mønter for at få råd. Der kommer flere typer af denne udvidelse i løbet af historiens nye kapitler.

Provinsudvidelser

Når du gennemfører nye provinser på verdenskortet, arbejder du dig samtidig frem mod at låse op for flere byudvidelser. Når du låser op for dem, kan du placere dem i din by via byggemenuen. Denne type udvidelser er ikke forbundet med yderligere omkostninger. Du kan få op til 60 udvidelser på denne måde, og du rammer det maksimale antal når du har gennemført 457 provinser på verdenskortet.

Diamantudvidelser

For dem som har brug for endnu mere plads, er det også en mulighed at købe ekstra udvidelser for diamanter. Der kommer flere typer af denne udvidelse i løbet af historiens nye kapitler.

Diamantudvidelses-velsignelser

Der kan komme pakker til rådighed som køb, som indeholder en velsignelse med en diamantudvidelse, som du kan placere i din by. Brug af denne velsignelse giver dig en gratis diamantudvidelse. Bemærk: Når du bruger denne velsignelse vil dit antal af tilgængelige diamantudvidelser falde med en, for hver velsignelse du bruger. Prisen for den næste diamantudvidelse vil ikke stige ved brug af denne velsignelse.

For mere information om udvidelser, kig da venligst på vores wiki.