Város

Város

Vissza

Városbővítések: Hogyan szerezhetek többet?

Néhy módon szerezhetsz új területet a városodban:

Kutatási bővítés
Kikutathatsz "Városbővítés" technológiákat, a kutatás menüben. Ezen bővítések elhelyezéséhez először ki kell kutatnod a hozzájuk tartozó technológiát, majd arany (esetleg gyémánt) segítségével rakhatod le őket a városodban. Ha a játék azt mondja, hogy van elérhető bővítésed, de a gomb szürke, akkor nézd meg, van-e elég aranyad. Leggyakrabban ez okoz problémát. Gyűjts be több aranyat a lakóépületekből. Az újabb fejezetek újabb bővítési lehetőségeket tartogatnak.


Tartományi bővítések
Amikor tartományokat oldasz meg a térképen, újabb városbővítéseket oldasz fel velük. Amikor feloldasz egyet, azt további költségek nélkül helyezheted el a vársodban. Ilyen módon összesen 62 városbővítést szerezhetsz, amihez 50 tartományt kell teljesítened.


Prémium bővítések
Azoknak, akiknek több helyre van szükségük, lehetőségük van gyémánt ellenében további bővítéseket vásárolni. Fejezetenként több bővítés érhető el.


Prémium bővítés áldások
Néhány csomag, ami megvásárolható a játékban egy ingyenes prémium bővítést tartalmaz, így egy prémium bővítést gyémánt nélkül is elhelyezhetsz. Az áldás használatával csökken az elérhető prémiumbővítések száma, de a következő prémium bővítés ára nem nő.

További információkért látogassatok el a wiki oldalunkra!

Kapcsolódó cikkek
Nyelv kiválasztása