By

Hvordan avbryter jeg konstruksjon av en bygning?

Du kan avbryte en aktiv konstruksjon av en bygning når som helst, ganske enkelt ved å trykke på den respektive bygningen og velge den røde "Avgryt kontruksjon" knappen. Et nytt bekreftelses-vindu vil dukke opp og viser deg hvilke ressurser du vil få tilbake (generelt sett vil du få tilbake halvparten av det du brukte for å konstruere bygningen). For å bekrefte, må du klikke på den grønne "Avbryt konstruksjon" for å avbryte konstruksjonen.