Diamanter, pakker og pakkeløsninger

Tilbake

Hva er diamanter og hvordan får jeg dem?

Diamanter er premium valuta i Elvenar. Du behøver ikke å kjøpe diamanter for å spille. Men, med diamanter kan du få nyttige fordeler som for eksempel øke fremdriften din i spillet. Diamanter kan kjøpes med ekte penger, men kan også bli ervervet gjennom å delta i Evighetsspiret, delta i konkurranser som kan bli holdt på forumet, eller på våre sider på sosiale media.

For å kjøpe diamanter, klikk på knappen ved siden av der du kan se dine tilgjengelige diamanter i øverste høyre hjørne av skjermen.