Eventer

Eventer

Tilbake

Ligaer - Hvordan fungerer det?


Ligaer er en funksjon som kan følge med et event i Elvenar. 
Du kan nå fem forskjellige ligaer ved å løpe gjennom arrangementet: hobby-, jern-, bronse-, sølv- og gull. Hver liga er begrenset til noen spillere med det nødvendige antall poeng for den aktuelle ligaen. Hvis en liga allerede er full, rykker du ned til neste liga, men husk at plasseringene i ligaene beregnes på nytt hver time, så ikke gi opp håpet og fortsett å konkurrere for å komme videre. Også i ligaene!
  • Hobby - Alle spillere
  • Jern - Topp 50%
  • Bronse - Topp 20%
  • Sølv - Topp 5%
  • Gull - Topp 1%
For hobbyligaen trenger du bare å begynne å delta i eventen. For resten av ligaene må du samle inn eventvaluta for å avansere gjennom ligaene.

Hver liga har et minimum antall poeng som må oppnås. Ligakravene er basert på fremgangen til alle spillerne som deltar i eventen, og de beregnes på nytt hver time, så du vil kanskje merke noen endringer i antall poeng som kreves for å nå neste liga. Hvis du holder musepekeren over ligaikonet i eventvinduet, kan du se rangeringen din og hvor langt du har igjen til neste liga. 
Jo mer du spiller og jo lenger du kommer, jo flere ekstra belønninger får du!

I ligaene er det enda flere fantastiske premier å vinne, for eksempel tidsbegrensede bygninger, kunnskapspoeng, royal restaurering og mye annet, avhengig av eventen, inkludert eksklusive portretter som ikke er tilgjengelige noe annet sted i spillet!
Velg språk