Regler og problemer med andre spillere

Tilbake

En annen spiller fornærmer meg eller plager meg, hva kan jeg gjøre?

Dersom du føler deg plaget av en annen spiller og du ønsker at support teamet vårt skal se nærmere på spillerens måte å kommunisere med deg, vennligst klikk på det røde utropstegnet under spillerens portrett i meldingsystemet. Ved å holde musepekeren over denne knappen, skal du kunne se dette verktøytipset:

Fra app kan du gjøre det samme ved å trykke på bildet av spilleren og da kommer det opp en rød knapp det står "rapporter" på.

Support vil da få beskjed og kan sjekke opp saken.
Av hensyn til personvern vil du ikke få noen innsyn eller beskjed om hvilket resultat undersøkelsen har gitt, men vær trygg på at alle sånne henvendelser blir tatt alvorlig.