Eventer

Eventer

Tilbake

Stokke-eventer - Hvordan fungerer de?

Stokke-eventer er, som beskrivelsen antyder, eventer der du må stokke settet du får utdelt hver dag for å kunne spille og motta verdifulle belønninger.
 
Foreløpig har vi to typer stokke-eventer. Disse er mai- og vintereventer, som, selv om de finner sted på forskjellige tider av året, er basert på samme mekanikk;

  • Vinterevent


I denne vintereventen får du postnøkler som belønning for å fullføre oppgaver, noe som gjør at du kan åpne postbokser.






Som du kan se til venstre i bildet, får du se et sett med 16 låste postkasser når du åpner eventvinduet, og du må stokke dem for å åpne dem. Når du har blandet dem, ser du det lukkede settet, og du må bruke postnøklene (som du får ved å fullføre oppdragene i eventen og/eller ved å samle dem i de omkringliggende områdene i byen din) for å åpne postboksene og dermed ikke bare motta en av premiene i dem, men også en vintergave. Når du har samlet 20 vintergaver, får du en hovedpremie å samle inn.

I denne typen event kan du imidlertid bruke noen spesielle krefter!


Du kan bruke 3 spesielle krefter
Omstokk- På bekostning av 45 postnøkler gir den deg nye belønninger, lukker alle tidligere åpnede postbokser og lar deg stokke de på nytt.
2x - Dobler belønningen i neste postboks som åpnes etter aktivering.
Forstørrelsesglass - Viser innholdet i to, ennå uåpnede, postbokser.
Vennligst merk: Du kan ikke fortsette å samle flere poststjerner hvis en spesialkraft er klar til bruk. Først etter at en kraft er brukt, vil telleren begynne å øke igjen for hver nye dør som åpnes.


Hvert event gir deg fantastiske og eksklusive premier, så sørg for å fullføre de foreslåtte oppdragene for å få alle de fantastiske belønningene!


  • Mai-event

I  Mai-eventen får du bronsespader som belønning for å fullføre oppgaver, noe som gjør at du kan åpne fefrø.


Hver dag i mai-eventen starter med totalt 16 låste fefrø som bare venter på at du skal åpne dem ved hjelp av bronsespader. Ved starten av hver dag vil du bli presentert for et nytt utvalg av belønninger som er gjemt i fefrøene. For å gi deg en idé om hva du kan vinne, er belønningene synlige i begynnelsen, men du må stokke de før du åpner fefrøene for å hente dem. Når du bruker bronsespadene til å åpne et fefrø, får du en fortryllet blomst som bidrar til din fremgang mot hovedpremiene. Du kan hente neste hovedpremie når du har samlet 20 fortryllede blomster.

Men i denne typen event kan du også bruke noen spesielle krefter!


Du kan bruke 3 spesielle krefter
Omstokk - Til en pris av 45 bronsespader gir den deg nye belønninger, lukker alle tidligere åpnede fefrø og lar deg "blande" dem på nytt.
2x - Dobler belønningen i neste Fefrø som åpnes etter aktivering.
Forstørrelse - Viser innholdet i to, ennå uåpnede, fefrø.
Vennligst merk: Du kan ikke fortsette å samle flere frø hvis en spesialkraft er klar til bruk. Først etter at en kraft er brukt, vil telleren begynne å øke igjen for hvert nye fefrø som åpnes.


Velg språk