Cazanul

Cazanul

Înapoi

Cazanul: Care sunt articolele Cazanului și unde le pot folosi?

Pentru a prepara cu succes o Poțiune, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte:

Ingrediente - Sunt specifice cazanului. Ai posibilitatea de a selecta douăsprezece ingrediente diferite, dintre care opt pot fi cumpărate cu puncte de vrăjitorie și patru cu diamante. Ingredientele disponibile pentru diamante sau puncte de vrăjitorie se schimbă în fiecare săptămână. Fiecărui ingredient îi este asociat un efect specific; dacă cumperi unul cu puncte de vrăjitorie, costul acestuia va crește. Însă, dacă le achiziționezi cu diamante, costul lor va fi întotdeauna același.


Puncte de vrăjitorie - Acestea sunt utilizate pentru achiziționarea ingredientelor și pentru a îmbunătăți efectele poțiunilor (În studiu). În fiecare duminică, primești o cantitate de puncte de vrăjitorie în funcție de evoluția cercetărilor tale, iar sâmbăta vei pierde toate punctele de vrăjitorie nefolosite.
Reflectă experiența vrăjitoarei, care crește cu fiecare tehnologie deblocată.



Pocale trofeu - Pocalele trofeu sunt folosite pentru a-ți bea poțiunea și pentru a declanșa efectele acesteia. În fiecare săptămână, primești cel puțin 1 pocal trofeu, iar dacă participi la turniruri, poți primi maximum 4 pocale trofeu pe Turnir.


Diplome de cercetare - Diplomele de cercetare sunt cele pe care le primești după ce ai cercetat toate tehnologiile dintr-un capitol. Cu mai multe diplome de cercetare, numărul efectelor posibile pe care le poți aplica va crește. Deci, cu cât avansezi mai mult în joc, cu atât mai puternice pot deveni poțiunile tale!



Fragmente de vrajă - Cu ajutorul fragmentelor de vrajă, poți îmbunătăți șansa critică, care reprezintă șansa de a stimula un efect declanșat.

Selectează limba