Ny i spelet

Tillbaka

Vad är kunskapspoäng och hur skaffar jag dem?

Du behöver kunskapspoäng för att ta dig vidare i spelet. De samlas i toppen av skärmen:

Du får ett kunskapspoäng per timme till ett max av 10 (20 med förtrollad begåvning), och ytterligare kunskapspoäng kan köpas med mynt eller diamanter. Dessutom får du kunskapspoäng genom att klara möten i provinser på världskartan eller genom att delta i turneringar. De kan användas för forskning eller investeras i uråldriga under i din egen stad eller andra spelares städer.