Events

Events

Tillbaka

Varför fick jag inte Event Nyhetsbrevet?

Om du inte har mottagit nyhetsbrevet kan det vara av olika anledningar. Oavsett vad orsaken kan vara till det försvunna nyhetsbrevet, är det inte möjligt att skicka det igen. Vi kommer inte heller att kunna skicka händelsevalutan eller andra gåvor manuellt, men om e-posten skickades ut till dig kan du fortfarande hämta belöningen. Se nedan vad några möjliga skäl är och vad du kan göra i varje enskilt fall.

Din e-postadress är inte validerad
Om du inte validerat din e-postadress i vårt system kommer du inte vara på listan för att få nyhetsbrevet. Du kan validera din e-postadress i inställningsmenyn i spelet.

Du tillät inte att vi skickade nyhetsbrev
I spelets inställningar kan du, via fönstret Dataförbrukningsalternativ, som du hittar i Alternativet, välja eller inaktivera för att få våra nyhetsbrev. Se till att dina inställningar tillåter oss att skicka dig nyhetsbrev om du vill ta emot dem.

Glöm inte bort att acceptera ändringarna genom att trycka på "Spara preferenser".


Du har nyligen ändrat din e-postadress
Om du nyligen har ändrat din e-postadress är det möjligt att nyhetsbrevet skickades till den gamla e-postadressen. Kontrollera därför också inkorgen för det gamla e-postkontot.

Du har avregistrerat dig från nyhetsbrevet
Om du har avregistrerat dig från nyhetsbrev från oss i allmänhet, vilket innebär ett nyhetsbrev som InnoGames skickar till något av våra spel via länken för abonnemang i själva e-postmeddelandet, kommer du inte att få några nyhetsbrev eftersom du inte begärt att få korrespondens från oss. För att registrera dig till nyhetsbrevet igen kan du gå till inställningar för dataanvändning i spelet.

E-postmeddelandet skickades till din skräppostmapp
Det är möjligt att nyhetsbrevet märktes som spam av din e-postleverantör och flyttades därför från inkorgen till skräppostmappen. Vänligen kontrollera det. I vissa sällsynta fall kan nyhetsbrevet ha blivit blockerat och som ett resultat inte alls levereras.

Din inkorg är överflödig och kan inte ta emot några fler e-postmeddelanden
De flesta e-postleverantörer erbjuder ett begränsat utrymme för din inkorg. Om du har nått gränsen kan du eventuellt inte få fler e-postmeddelanden. Kontrollera om du har tillräckligt med ledigt utrymme kvar i inkorgen.

Ditt e-postkonto har blivit inaktivt
Om du inte loggade in regelbundet på ditt e-postkonto kan det ha blivit inaktivt eller kan ha varit inaktiverat av din e-postleverantör. I det här fallet kommer det inte vara möjligt att få nyhetsbrevet.