Stad

Stad

Stad

Stadsexpansioner: Hur får jag fler expansioner?

Du kan få fler utbyggnader för din stad genom något av dessa fyra sätt:

Forskningsutvidgningar
Du kan forska fram "Stadsexpansion"-teknologierna i Forsknings-menyn. Expansioner som erhållits på detta sätt kräver att tekniken låser upp i Forskning, och kommer då att kräva Mynt (eller valfritt Diamanter) att placera i din stad. Om spelet berättar att du har tillgång till "Forskningsexpansioner" men knappen för att placera dem är gråtonad i Bygg-menyn, är den vanligaste orsaken att du saknar mynt för att placera dem. Hämta enkelt några fler mynt för att kunna ha råd med kostnaden. Fler utvidgningar av denna typ läggs till genom nya kapitel.

Provinsexpansioner
När du fyller provinser på världskartan arbetar du också med dig för att låsa upp fler Stadsexpansioner. När du låser upp dem kan du placera dem i din stad genom Build-menyn. För denna typ av Expansion krävs ingen extra kostnad. Du kan få totalt 60 Expansions på detta sätt, vilket når taket så fort du lyckats slutföra 457 provinser på världskartan.

Premiumexpansioner
För dem som behöver ännu mer utrymme, finns det också möjlighet att köpa ytterligare Expansioner med Diamanter. Fler expansioner av denna typ läggs till genom nya kapitel.

Premiumexpansionsinstanser
Vissa paket som kan bli tillgängliga för inköp inkluderar en Premiumexpansions-instans som du kan använda för att placera en Premiumexpansion i din stad. Med hjälp av denna instans kommer du att få en gratis Premiumexpansion. Obs! När du använder den här instansen minskar din mängd tillgängliga Premium Expansions med 1 för varje instans du använder. Priset för nästa Premiumexpansion kommer inte att gå upp med hjälp av instansen.

För mer information om Expansioner, kolla in vår wiki!