Aktualizace

Aktualizace

Zpět

Aktualizace 1.274

Verzi 1.274 vydáme ve středu 17. ledna. Během aktualizace dojde ke krátké odstávce. Omlouváme se za případné nepříjemnosti způsobené během této doby.

V této aktualizaci přinášíme technická vylepšení, opravy chyb a něco k příštím událostem. Přehled nejdůležitějších změn naleznete v níže uvedeném seznamu.

Opravy chyb
  • Centrum zpráv
    • Nedávno jsme implementovali novou funkci, která zajišťuje, že prázdné zprávy budou z chatu odstraněny, když je upravíte a odstraníte veškerý text. Pokud však byla zpráva vyplněna bílými znaky, její uložení vedlo k chybě. Nyní Centrum zpráv odeslání takové zprávy neumožní.
  • Úkoly
    • Vzpomínáte si, jak jsme vám říkali, že náš generál Grivus měl potíže s počítáním? Zdá se, že je má stále, protože v dalším úkolu po vás chtěl vycvičit 3 jednotky, i když byly potřeba jen 2. Tento problém jsme opravili.
  • Město
    • Ikony nad Cukrovinkovým ráje Ketebo a Tedovou skvostnou čokoládovnou se rozhodly být nad všemi ostatními! Vrátili jsme je na jejich místo.
    Změny v mobilní aplikaci
    Termín aktualizace mobilní aplikace závisí na poskytovateli služeb pro mobilní zařízení, a může se lišit v řádu až několika dnů od zavedení aktualizace pro prohlížeče. Nebuďte tedy překvapeni, pokud aktualizace nebude ihned dostupná.
    • Boje
      • Uzdravení jednotky mělo významnou vadu. Když jste to zkusili udělat po přerušení "Uzdravit vše", už to prostě nešlo! Nyní byste již neměli mít s léčením a oživováním jednotek žádné problémy.
    To je pro tuto aktualizaci vše, přátelé!

    Rádi bychom vám také přiblížili, na čem v současné době pracujeme. Další událost, svatý Patrik, se dokončuje. Je možné, že již bude vydána na betaverzi! Nezapomeňte se také na Betě připojit k nějakému cechu, abyste byli připraveni na Kvantové invaze! Pokud se chcete podílet na utváření nových událostí a funkcí, které si budou moci všichni užít, neváhejte a připojte se k našemu beta serveru!

    Jestliže o této verzi chcete dát zpětnou vazbu, klikněte prosím zde nebo nás navštivte na Facebooku.

Výběr jazyka