Novinky

Novinky

Zpět

Nadcházející změny v kulturních osadách!



Milí osadníci!
Rádi bychom se s vámi podělili o novinky týkající se naší oblíbené funkce Kulturní osady.
Kulturní osady od svého zavedení nabízejí jedinečný způsob, jak prozkoumat různé kultury, jako jsou Vikingové, feudální Japonsko nebo starověký Egypt, a poskytují vám odlišné úkoly, osady a odměny, které obohacují váš herní zážitek.

Chápeme však, že časem je třeba i ty nejcennější funkce osvěžit, aby i nadále poskytovaly poutavé a uspokojivé zážitky. Protože si to uvědomujeme, zavádíme řadu opatření k obnovení rovnováhy, jejichž cílem je zvýšit požitek a spokojenost, které vám kulturní osady přinášejí.

Vydání je plánováno na 29. května 2024


Tato aktualizace navazuje na dříve oznámené změny a dále rozvíjí tuto funkci, aby byla i nadále plnohodnotnou součástí vašeho dobrodružství ve Forge of Empires.

Co jsme změnili?

1. Nové odměny za hraní osad










Obnovili jsme odměny za opětovné hraní osad po dokončení všech základních opakování. Po předchozí odměně 50 bodů výzkumu zavádíme něco mnohem zajímavějšího - časově omezená vylepšení hlavních budov osady, jako je například ikonický Yggdrasil. Tato vylepšení vnášejí do vašich osad novou vrstvu strategie a zábavy, díky čemuž se každé hraní stane odměnou. Ať už jde o vylepšení vzhledu budov nebo zvýšení jejich produktivity, tato vylepšení jsou navržena tak, aby vašemu městu poskytla významnou výhodu.

Ponořte se do podrobností o těchto vylepšeních, která mění pravidla hry, na této stránce: Nové odměny za dokončení osad

2. Nové časové odměny
Vaše zpětná vazba byla jasná a zřetelná: časové odměny za dokončení osad v určitém časovém rámci potřebovaly vylepšit. Naslouchali jsme a přijali opatření. Nyní s potěšením představujeme komplexní přepracování těchto odměn, které je navrženo tak, aby byly nejen atraktivnější, ale také skutečně přesvědčivé.

Každá osada nyní nabízí časově omezené odměny, které výrazně zvyšují hodnotu a vzrušení z plnění této výzvy. Jde o odměnu za vaši dovednost, rychlost a strategii něčím, co skutečně stojí za námahu.

Chcete-li se podrobně podívat, co tyto přepracované časové odměny nabízejí, nezapomeňte se podívat na podrobnosti zde: Nové časové odměny

3. Obecné vyvážení osad
Komplexně jsme se podívali na mechaniku osad a provedli řadu úprav. Tyto změny mají za cíl vytvořit plynulejší a příjemnější herní zážitek ve všech oblastech.

Zde je, co je nového:
  • Nové odměny za úkoly: Podívali jsme se na naše odměny za úkoly a milníky ve všech osadách a upravili je.
  • Více odstranění překážek: Rozšířili jsme možnosti bezplatného a prémiového odstraňování překážek. Poprvé je nyní možné odstranit všechny překážky v rámci osady.
  • Kratší doba výstavby: Zkrátili jsme dobu výstavby budov 1. úrovně - obytných a budov pro diplomacii. Díky této změně můžete své osady rozvíjet rychleji a efektivněji.
  • Úprava doby výroby: Doba výroby zboží byla upravena tak, aby se přiblížila době výroby v Polynésii, a to ze 4 hodin na 5 hodin, z 8 hodin na 10 hodin a z 24 hodin na 20 hodin. Tyto úpravy zefektivňují výrobu ve vašich osadách, čímž se plánování a správa zdrojů stávají intuitivnějšími.
  • Rozšíření úkolů ve feudálním Japonsku: Abychom obohatili průzkum feudálního Japonska, zavedli jsme další úkoly. Tyto úkoly jsou uzpůsobeny tak, aby doplňovaly pokroky ambasády v osadě a poskytovaly poutavější a zajímavější zážitek.
  • Zvýšená produkce rupií v Mughalské říši: Osadu Mughalské říše jsme učinili méně náročnou na pracovní sílu tím, že jsme zvýšili produkci rupií a mírně snížili požadavky na zboží pro rozšíření. Cílem tohoto vylepšení je vyvážit náročnost a radost z hraní, aby byl váš pokrok uspokojivý a zároveň dosažitelný.
4. Potvrzení 'Prodat Budovu' pro diplomatické budovy
Podobně jako u cest jsme přidali okno pro potvrzení prodeje budovy pro budovy diplomacie, aby se zabránilo jejich náhodnému prodeji. Přidali jsme možnost trvale obejít tato potvrzovací okna pomocí zaškrtávacího políčka "Už se mě nikdy neptejte". Pro ty, kteří dávají přednost záchranné síti, lze možnost opětovné aktivace potvrzovacích oken snadno najít a upravit v nastavení, což vám dává plnou kontrolu nad herním zážitkem.

5. Více prémiových rozšíření
Až dosud nabízela plocha každé osady více prostoru, než bylo možné využít s dostupnými rozšířeními. Tento problém jsme vyřešili zavedením dalších prémiových rozšíření, která odemknou plný potenciál plochy vaší osady. Tato rozšíření lze zakoupit za diamanty, což vám dává možnost plně realizovat vaše vizionářské plány a strategie.

6. Přidaná funkce zrychlení
Přinášíme vám novou výkonnou funkci - možnost urychlit výrobu a zkrátit čekací doby pomocí prémiové měny. Ať už toužíte po rychlejším postupu, nebo se jen ocitnete v situaci, kdy potřebujete včas posílit, tato nová funkce nabízí pohodlné řešení. Za pouhých 50 (výroba zboží) nebo 150 diamantů (zkrácení čekací doby) můžete nyní při každém použití zkrátit jakoukoli výrobu nebo čekací dobu o 50%. 

Konkrétně ji můžete použít pro:
  • Budovy na zboží
  • Čekací dobu obchodníka ve feudálním Japonsku
  • Čekací dobu na bojové střety ve starověkém Egyptě
  • Čekací dobu pro minihru v Aztécké osadě
Cílem tohoto vylepšení je zvýšit pohodlí, flexibilitu a rychlost hraní a umožnit vám přizpůsobit si zážitek tak, aby co nejlépe vyhovoval vaší strategii a cílům.

7. Nové jméno
To, co jsme dříve nazývali "kulturní osady", se nyní bude jmenovat jednoduše "osady". O této změně jsme se již krátce zmínili v Aktualizaci 1.279.

Původně byl termín "kulturní osady" zvolen proto, aby se zdůraznilo ponoření do bohaté tapiserie lidských kultur, které nejsou zahrnuty v hlavní časové ose Forge of Empires, od tajemství starověkého Egypta až po klidnou krásu Polynésie. Naše vášeň pro oživení rozmanitých kultur zůstává neochvějná. Uvědomili jsme si však, že předpona "kulturní" může omezit rozsah toho, co můžeme do této oblíbené funkce přinést.

Ve snaze udržet hru vzrušující, inovativní a zahrnující širší škálu lidských zkušeností upouštíme od označení "kulturní". Zůstaňte naladěni na další aktualizace světa Forge of Empires!

Důležité!
S nadcházejícími významnými aktualizacemi osad, včetně vylepšených odměn, dalších rozšíření a zavedení funkce zrychlení, přijímáme mimořádná opatření, abychom zajistili bezproblémovou integraci těchto změn do vašeho hraní.

Abychom předešli případným chybám nebo narušením aktuálně probíhajících osad, rozhodli jsme se dokončit všechny probíhající osady v době aktivace aktualizace. To znamená, že jakmile bude aktualizace aktivována, budete mít možnost spustit novou osadu se všemi novými funkcemi a vylepšeními aktivními hned od začátku.

Chápeme, že je to velký krok, ale je zásadní pro zajištění toho, abyste si mohli plně užívat nová vylepšení bez přerušení. Tímto resetem se snažíme zajistit, aby se každý hráč mohl zapojit do nových funkcí osad za stejných podmínek, čímž snižujeme rizika případných komplikací.

Nemůžeme se dočkat, až se nám ozvete!
Tyto skvělé aktualizace se dostanou do vašich osad a my jsme zvědaví, jak promění vaši hru a obohatí váš zážitek z Forge of Empires. Ale ještě více vzrušující je, že se nám ozýváte vy — naše komunita. Vaše názory, myšlenky a strategie nám pomáhají růst a zlepšovat se.

Ponořte se do aktualizací, prozkoumejte nové odměny a dejte nám vědět, co si o nich myslíte! Zapojte se do konverzace na našem Discord Serveru nebo se o své postřehy podělte přímo prostřednictvím našich kanálů zpětné vazby. Pojďme společně pokračovat v budování nezapomenutelného dobrodružství Forge of Empires. Vaše příspěvky mají zásadní význam.

Šťastné budování!
Váš tým Forge of Empires
Výběr jazyka