Komunita

Komunita

Zpět

Shrnutí Komunitního hlasování 1 a Komunitní hlasování 2

Shrnutí: Komunitní hlasování 1

77,038 z vás se zúčastnilo našeho prvního komunitního hlasování, které probíhalo od 26. dubna do 2. května 2024!

Děkujeme všem účastníkům za jejich neocenitelné příspěvky! Svým dílem jste se podíleli na utváření budoucnosti Forge of Empires a umožnili našemu vývojovému týmu ještě lépe poznat vaše potřeby.

Níže naleznete tabulku s nejčastěji hlasovanými návrhy a jejich stavem. A nezapomeňte sjet až na konec stránky, abyste se mohli zúčastnit nového komunitního hlasování!

Upozornění! Vezměte prosím na vědomí, že ačkoli vaše hlasy hrály významnou roli při určování životaschopnosti návrhů, zjistíte, že ne všechny nápady, které získaly nejvyšší počet hlasů, mohly být vybrány k realizaci. Zároveň některé z návrhů, které se nedostaly do TOP 10, mohly být realizovány. Návrhy mohou být zamítnuty nebo odloženy z různých důvodů, mimo jiné např:

  • Složitost a velikost. Zdánlivě jednoduchý návrh může vyžadovat rozsáhlejší přepracování funkce nebo prvků uživatelského rozhraní, což výrazně prodlužuje dobu potřebnou k jeho realizaci. V níže uvedeném seznamu vidíte, že bylo implementováno mnoho menších návrhů, i když byly méně populární.  
  • Časové omezení. Proces vývoje hry je rozdělen na dvoutýdenní úseky (sprinty) věnované konkrétním aspektům vývoje, takže na každé téma máme vždy omezený čas. Roli hraje také dostupnost vývojového týmu. Pokud nějaký nápad nebyl vybrán z důvodu časové tísně, může se jeho realizace odložit, ale pouze v případě, že jeho priorita zůstává vysoká.
  • Stanovení priorit. Návrhy mohou být z různých důvodů depriorizovány a převáženy tématy s vysokou prioritou, která mohou být plánovaná i neplánovaná. 
  • Plánování. Některé návrhy se týkají herních aspektů, které vyžadují spíše kompletní přepracování než řadu různých změn. Takovéto systémové změny vyžadují samostatné plánování a implementaci, která je mimo rámec času věnovaného vývoji speciálně pro návrhy komunity.
  • Další důvody. Zatímco návrhy před hlasováním přezkoumáváme, každý z nich je určen k hlubšímu prozkoumání během technického plánování před realizací. V této fázi tým pravděpodobně zjistí další faktory, kvůli kterým návrh nemůže být vybrán/je odložen. 
Počet hlasů
Návrhy
Stav
66.709V okně Historie událostí se zobrazí přehled sběrů provedených ve městě: sebrané předměty, jejich éra, cechovní nebo obecné zboží atd.Zamítnuto z důvodu složitosti a možného negativního dopadu na výkon hry kvůli velkému množství dat potřebných pro tuto funkci.
52.392Umožnit zrušení a opětovné spuštění výroby z výrobního kolotoče, který v současné době umožňuje pouze spuštění výroby.Zavedeno ve verzi 1.287.
40.844Místo toho, abyste dárky a další předměty rozdávané všem hráčům dostávali přímo do inventáře, můžete si o ně požádat prostřednictvím centra zpráv. To také umožní podpoře pohodlněji posílat předměty hráčům. Zvažováno, pro složitost nebylo vybráno k realizaci.
40.705Umožnit označit položky v inventáři jako oblíbené.Zvažováno, z časových důvodů nebylo vybráno k realizaci.
37.918V okně Správa armády zcela skryjte nebo zobrazte obrannou armádu města na konci seznamu jednotek, aby nezakrývala pohled na jednotky potřebné pro aktuální bitvu.Zvažováno, nebylo vybráno k realizaci z důvodu složitosti a časových omezení.
34.868Umožnit oživení padlých jednotek i po uzavření okna s výsledky bitvy.Zavedeno ve verzi 1.290.
34.368Zobrazení indikátoru splnění denních výzev v daném herním světě, aby nebylo nutné otevírat nabídku denních výzev a ověřovat jejich splnění. Zvažováno, nebylo vybráno k implementaci z důvodu časových omezení a nedostatečné soudržnosti uživatelského rozhraní.
29.664Při vyhledávání podle názvu budovy v inventáři nabídněte odpovídající výběrové sady.Zavedeno ve verzi 1.286.
28.613Zvýraznění příhod v prohlížečové verzi hry, aby byly lépe viditelné v užších ulicích a za budovami. Zavedeno ve verzi 1.286.
26.211Umožnění vyhledávání podle názvu sady budov v inventáři a ve výsledcích vyhledávání zobrazit všechny budovy této sady.Zavedeno ve verzi 1.287.
25.484Při používání výběrových sad k vylepšení budovy umožněte provést vylepšení vícekrát za sebou, aniž byste se museli vracet do inventáře a znovu vybírat výběrovou sadu.Zavedeno ve verzi 1.286.
25.463Nedoporučovat přidání hráče s plným seznamem přátel do přátel. V současné době jsou tito hráči navrhováni, ale nelze je přidat mezi přátele.Zamítnuto kvůli složitosti.
22.670Umožnit zakladatelům a vůdcům cechů mazat zprávy ostatních členů cechu pouze ve vláknech cechu.Zavedeno ve verzi 1.287.
17.351Zlepšete čitelnost ikon efektu posílení armády tím, že oblast bonusů bude zobrazena samostatně a ne přímo na ikoně.Zavedeno ve verzi 1.287.
16.879V režimu Rekonstrukce zobrazte v pravém postranním panelu velikosti budov a požadavky na silnice, abyste urychlili přestavbu a správu města.Zavedeno ve verzi 1.287.
14.528Umožnit hromadné používání různých posilovačů z inventáře přidáním tlačítek + a - pro zvýšení/snížení počtu použitých položek stejného typu.Zavedeno pro všechny spotřební bonusy, které umožňují hromadné použití.
13.278Umožněte hromadné vytváření nabídek zboží na trhu, například definovat nejen množství zboží pro výměnu, ale také počet zveřejněných nabídek. Zavedeno ve verzi 1.287.
12.563Umožněte chronologické řazení položek (nebo podle jiných kritérií) v Inventáři. Zamítnuto kvůli složitosti.
10.785Zavedení možnosti navštívit všechny krčmy Přátel kliknutím na tlačítko, podobně jako u Pomáhat všem. V procesu implementace.
10.718Přidání nastavení umožňující přeskočit animace v určitých oblastech hry. Například: minihra vyjednávání a animace událostí.Zamítnuto pro vyjednávací minihru. Během načítání hry se přehrávají animace. Pokud by byly animace odstraněny, hráči by stále museli čekat na načtení hry.
U událostí přidáváme možnost animace přeskočit, kde je to možné.

Komunitní hlasování 2 je nyní otevřené!

Nápady, které nebyly zvažovány, ale původně nebyly vybrány k realizaci, jsou nyní opět na řadě! Od prvního hlasování komunity jsme vydali mnoho nových funkcí, takže se může stát, že se vaše priority od té doby změnily a raději byste ve hře viděli něco jiného. Proto jsme shromáždili nové nápady od našich komunit, oblíbené staré nápady, které se nestihly prosadit, a předložili je k hlasování!

Kliknutím ZDE můžete hlasovat pro komunitní nápady a podílet se tak na utváření budoucnosti Forge of Empires!

Hlasování probíhá po dobu jednoho týdne: 18. září 14:00 SELČ - 25. září 23:59 SELČ.

V rozbalovací nabídce v pravém horním rohu formuláře vyberte svůj jazyk.

Důležité! Nezapomeňte, že při výběru návrhů k realizaci stále hraje rozhodující roli stanovení priorit, časová omezení, složitost nápadu a další důvody související s vývojem. Nicméně vaše hlasy jsou neocenitelné, protože nám pomáhají pochopit potřeby komunity a utvářet lepší budoucnost Forge of Empires!


S pozdravem,
Tour Forge of Empires Team


Výběr jazyka