Hvordan kan jeg lægge billeder på forum?

Der er 3 måder som du kan bruge for at lægge billeder på forum:

Den første og letteste er simpelthen at klikke på dette ikon eller trykke på "control + p":
Du har nu 2 muligheder:
Upload billede
Den første mulighed giver dig mulighed for at uploade et billede direkte fra din computer. Du kan enten trække og slippe din fil eller blot gennemse billedet ved at klikke i den hvide firkant.
Del URL
Den anden mulighed giver dig mulighed for at uploade et billede fra et link (URL), der er tilgængeligt på internettet.
Den sidste mulighed er vedhæftningsknappen. Denne er mindre almindelig, men du kan også bruge den til at sende billeder direkte fra din computer til dit forumindlæg: