Slotssystemet

Tilbage

Slotssystemet - Hvordan låser man det op?

Hvad handler denne funktion om?
Slotssystemet er en funktion, der belønner dig for din aktivitet. Slotssystemet låses op efter at have afsluttet den indledende intro , og du kan få adgang til Slotssystemet via bygningen uden for din by. Når du gør forskellige ting i spillet, optjener du Slotspoints, og med disse Slotspoints avancerer du langsomt gennem de forskellige Slotsniveauer, der belønner spillerne med forskellige engangsbelønninger og permanente belønninger.

Kom godt i gang
Når du har afsluttet den indledende intro til spillet, har du adgang til Slotssystemet. Når du klikker på slottet, vil du se et nyt vindue.