Klanslagmarkerne

Klanslagmarkerne

Tilbage

Klanslagmarkerne Opdatering 2021: Hvad er der af nyt i opdateringen?

Vi er glade for at kunne annoncere, at nogle vigtige opdateringer til Klanslagmarkerne nu er tilrådighed for dig!

Med denne opdatering har vi følgende nye ændringer:

  1. Nyt kort
  2. Forbedrede provinsnavne
  3. Nye belønninger
  4. Ny visning af Klanslagmarksligaerne i klanoversigten
  5. Forbedringer af spiloplevelsen
 
1-  Nyt kort  - vandfaldsøgruppen!

Start pladserDetaljer
  • sekskantede provinser
  • 5-8 klaner
  • 61 provinser i alt
  • 3-6 naboprovinser.
Det nye og det gamle kort skiftes ad og være verdensspecifikke, hvilket betyder, at hele din verden vil spille det samme kort på samme tid, og når sæsonen er slut, vil du skifte til det andet kort med den næste sæson.

Vigtig bemærkning - Med det nye kort vil der også være et andet sæt personlige belønninger som I kan modtaget efter kampe og forhandlinger!

2 -Forbedrede provinsnavne
Vi har også justeret navnesystemet til kortet, så det nu er nemmere at koordinere angreb og vide, hvilken specifikke provins du gerne vil gribe ind over for.

Før denne opdatering blev hver provins identificeret med et bogstav og et tal. Bogstavet angiver retningen og sektoren (dvs. D er den sydvestlige sektor), og nummeret på den ring, provinsen er i (dvs. 1 er ring 1). Med denne opdatering har vi implementeret følgende:
For at give dig mulighed for lettere at finde provinsen, har vi tilføjet et bogstav, der angiver provinsens position inden for sektoren og ringen.
3 - NY belønningsbygning

Eksklusivt til det nye vandfaldsøgruppe-kort er et nyt belønningssæt - Den Store Elefant!

Den Store Elefant er en 4x3 bygning, der kan opgraderes 8 niveauer. Efterhånden som I opgraderer den, vil I modtage forskellige bonusser, herunder: en møntproduktionsbonus, Forge Points samt varer til Klanlageret og en forøgelse af jeres klanstyrke! Til sidst, og vigtigst af alt, er der også en angrebsbonus til jeres angribende hære!

På dets ottende og sidste niveau vil I skulle lave et valg. Et valg som afspejler de mange forskellige roller elefanten har haft gennem tiderne. Vil I vælge at bruge jeres store elefant til kamp, handel eller støtte? Med disse tre forgrenede valg er beslutningen er helt I jeres hænder!

Elefantens majestæt
Elefantbasar
Elefantkastel
Ufattelig rigdom venter dig med dette valg! Modtag en forbedret møntproduktionsbonus og flere Forge Points.

Du er en handelsmand af natur og også en holdspiller! Modtag flere varer i din klans skatkammer!
Glem de andre, det handler om angrebsbonus! Det er tid til at ride i kamp med den forøgede angrebsbonus til dine angribende hære. Du bliver ikke stoppet!
Vigtig bemærkning - Den store Elefant-belønningssættet er specifikt for det nye kort (Vandfaldsøgruppen), og vil ikke erstatte belønningssættet for det tidligere kort (Vulcanen). Derfor kan du stadig vinde belønnningssæt til Æresstatuen og Vejen til sejr på det forrige kort!

Kædebygning tilføjelse  - Farvestrålende have

Alligevel er det ikke alt, I kan vinde fra en vellykket kampagne! Faktisk kan diamanter og platin liga deltagerne også vinde fragmenter af den farvestrålende have. Med nok fragmenter kan I konstruere en af tre mulige udseender til bygningen og styrke din store elefants produktion!

Når tilsluttet :
  • Glædes Bonus
  • Forsvarsbonus for angrebshæren
  • 3 varer
  • 1 Forge Point
Vigtigt tip - Da dette er en kædebygning, skal den være forbundet med den store elefant for at modtage visse bonusser.

4 - Ny visning af klanslagmarks liga historikken i klanoversigten

For at hjælpe med at spore jeres fremskridt i KS, samt se jeres klans tidligere succeser, har vi opdateret Klan-menuen til at inkludere en ny ranglistevisning! Dette kan findes i følgende:

    Du vil derefter se nedenstående ændringer i Klanoversigten:
1 - Dette viser detaljer om, hvor mange gange din klan har vundet i en Slagmark, samt antallet af klanliga points.

2 -Hvis du holder markøren over (eller trykker på) på Klanslagmarks skærmen, kan du se pop-up'et, som viser din klans deltagelse (hvor mange slagmarker din klan har gennemført i deres respektive ligaer).
Vigtig bemærkning - Information i klan-profilmenuen vises kun, når din klan har fuldført minimumsantallet af handlinger (40 i alt). Points gives for at gennemføre kampe (1 point) og for vellykkede forhandlinger (2 point).

5 -Forbedringer af spiloplevelsen


Forbedringer af spiloplevelsen er små, men virkningsfulde ændringer, der er lavet for at forbedre brugerens langsigtede oplevelse med et spil. Til denne opdatering har vi justeret brugergrænsefladen, hvilket giver en ny visning, der viser detaljer om individuelle sektorer, samt udvidelse af tilgængelige logfiler i klanslagmarkerne-

Ændringb brugergrænsefladen

Ved at skifte mellem følgende mulighed kan du se nye oplysninger om provinser på kortet:
Når du har slået 'til', vil du nu have et display, der viser provinsnavnet (f.eks. A5B) samt antallet af samlede tilgængelige byggepladser
Når den er slået 'til', vil denne visning også vise klanskjold, samt hvilke provinser der er 'Målrettet', og hvilke der er 'Ignoreret'.
Vigtigt tip - Selvom denne visning viser klanskjold, provinskoordinater samt 'Målrettede' og 'Ignorerede' provinser, er der også vigtig relevant information i den anden visning. Derfor er det værd at skifte 'til' og 'fra'.

Forbedrede logfiler

Vi har udvidet logfiler til at vise i følgende situationer i klanslagmarkerne:

1 - Når en provins erobres af din klan, vil din klanmodtage yderligere information om, hvilken spiller der gjorde den sidste handling for at erobre. Den klan, som provinsen blev taget fra, vil også blive vist (medmindre det ikke blev holdt af en klan, og derefter vil kun navnet på provinsen og den erobrende spiller blive vist).

2-Som en yderligere opdatering til Battlegrounds Logs har vi også implementeret en 'indtrænger '-log, som viser spillere, der har taget en handling mod en 'Ignoreret' provins. Lad derfor din klan vide, hvem der ikke adlyder instruktionerne!

Iigtig information - Med hensyn til 'indtrænger'-loggen vil den kun blive vist for egne klanmedlemmer og kun ved et individuelt klan-medlems første angreb på dagen på en 'indtrænger '-provins. Yderligere angreb i løbet af dagen vil ikke udløse logfiler. Et andet angreb den næste dag (på samme provins) vil dog udløse en yderligere 'indtrænger ' log.
Vælg sprog