Events: Hvad er begrænsede bygninger?

I 2022 introducerer vi begrænsede bygninger, en helt ny type bygning, som var tilgængelig som en bonuspræmie i første omgang i sommerbegivenheden 2022! Disse bygninger vil give særlige bonusser, men kun i en begrænset periode. Når den tid, der er afsat til bonussen, løber ud, vil bygningen fungere som en dekoration og give lykke.

Forge Springvandet (Sommer begivenheden 2022)

Forge springvandet  (2x2)  Aktiv
Forge springvandet  (2x2)  Inaktiv
Denne bygning booster dine Forge Point-indsamlinger med 10 % i 5 dage!
Bagefter vil den stadig give 250 glæde.